Fitness i Allerød - The Club Fitness

THE CLUB Fitness Allerød er en træningsklub for nybegyndere, såvel som den erfarne og/eller kræsne udøver. Med et veluddannet Team tilgodeses alle uanset niveau og alder. Med 3 unikke holdsale kan du vælge mellem mange typer af hold i THE CLUB Fitness Allerød.
THE CLUB Fitness Allerød ligger på gågaden i Allerød og blot få meter fra stationen, er du i bil er der parkeringspladser lige ved siden af vores fitness center

Vi byder på et Playground område på 200m2 med et bredt udvalg af udstyr såsom Squat racks med dertil vægtstænger, skiver, elastikker etc. Der er mange muligheder for udfoldelse, og arealet er attraktivt med et bredt udvalg af udstyr som fx Slamballs, Jumpboxe, Kettlebells, Battleropes og håndvægte optil 40 kg.
Med en Prowlerbane på 15 m kan du få pulsen op og samtidig få styrket og arbejdet funktionelt i THE CLUB Fitness Allerød.

THE CLUB FITNESS ALLERØD TILBYDER INTELLIGENT TRÆNING

Som de første i Danmark kan vi præsentere dig for MILON´s intelligente styrketræningskoncept, hvor du kan træne hele kroppen på 18,5 eller 37 minutter. Med dit personlige MILON-træningsprogram indstilles og reguleres maskinerne automatisk , så du altid træner korrekt.

Blandt vores store udvalg af holdtyper finder du bla. 8X6 – som er vores signaturhold. Her trænes intervaller a 8X6 minutter på StarTracs løbebånd kombineret med funktionelle øvelser på gulv samt øvelser med håndvægte og kettlebells på Fitbenches. Alle 8X6 timer afholdes I holdsalen THE CAVE I THE CLUB Fitness Allerød.

I THE CLUB fitness Allerød finder du holdsalen HEAT hvor timerne afvikles i 37 graders infravarme. Den intensive varme kommer fra varmepaneler i loftet og varmer dine muskler og led op indefra. Du får via varmen mulighed for at arbejde mere effektivt med smidighed og mobilitet og komme dybere ud i strækkene. Timer som fx Pilates, Yoga, Tone, Barre og TRX afholdes i HEAT salen i THE CLUB Fitness Allerød.

Vores største holdsal CORE tilbyder vi alle de klassiske holdtyper som fx Step, Pilates, Yoga, Box, TRX og Seniortræning.

Personlig træning, Bootcamps og lukkede forløb for mor/baby er blot et udvalg af det som THE CLUB Fitness tilbyder. Vi tilbyder alle en gratis prøvetime enten i vores cardio og Playground område – eller på en af vores mange holdtimer i THE Club Fitness Allerød.