Kroppen som en samlet enhed

Træning i Reformeren er funktionel træning, som toner og træner hele kroppen på en ganske unik måde. Reformertræning tager udgangspunkt i grundprincipperne fra Pilates, og i løbet af en Reformertime trænes hele kroppen igennem, med stor fokus på styrke af din core, kropsbevidsthed og kontrol.

Hvad er REFORMER?

Reformeren består af et system af fjedre, stropper, glidende bænk og en fodbarre, der aktiverer alle kroppens muskler. Modstanden består af en kombination af fjedre og egen kropsvægt, der giver dig en effektiv modstandstræning, når du bevæger kroppen i de forskellige øvelser og med fokus på dit naturlige åndedræt.

Intens og effektiv træning med REFORMER

Reformertræning forbedrer din evne til at bruge kroppen som en samlet enhed.

Uanset om du er motionist eller topatlet er Reformertræning en meget effektiv træningsform, der giver dig en smuk, stærk og tonet krop.

I Reformeren træner du både funktionalitet, stabilitet, styrke, smidighed, koordination og koncentration. Træningen er intens og effektiv, og kan ikke sammenlignes med nogen anden form for træning.

Din bevidsthed arbejder sammen med nervesystemet, som stimulerer dine muskler og din blodcirkulation. Du træner med hjernen, dvs. at du bevidst fokuserer på alle bevægelser i øvelserne, og i samspil med dit naturlige åndedræt, reaktiverer du dine nervebaner, samtidig med at din krop bliver styrket.

I Klubben kan du træne Reformer som holdtræning med op til 17 deltagere samt personlig træning.

Vores Reformer er model: V2 Max™ fra Merrithew

REFORMER - INTRO

På denne time lærer du Reformeren at kende. Vi gennemgår Reformeren trin for trin, så du efterfølgende kender alle delene, og kan bruge den optimalt under træningen. På denne time arbejder vi hele kroppen igennem og i et tempo, så alle kan være med. Reformeren har forskellige muligheder for belastning, og trænigen er generelt meget skånsom. Alle øvelser vil blive vist og forklaret af din instruktør hver gang. Kender du ikke allerede Reformeren, anbefaler vi, at du deltager på et par introtimer, inden du tilmelder dig Reformer – TONE timerne. På den måde sikrer vi, at du altid får det optimale ud af dine træningsoplevelser.

REFORMER - TONE

På REFORMER – TONE begynder vi at arbejde mere i flow i øvelserne, så du ikke oplevelser så mange stop under din træning. Alle øvelser vil blive gennemgået af din instruktør og du vil løbende blive guidet og rettet individuelt til. Alle kan være med på REFORMER – TONE timerne, dog anbefaler vi, at du har deltaget på minimum en intro time. 

REFORMER - MAX

På denne Reformer time er tempoet højt, og der vil være fokus på højere puls og kredsløbstræning i øvelserne. Det forventes derfor, at du har kendskab til øvelserne i reformeren inden du deltager til denne time. På REFORMER – MAX jumper vi en del af timen.