FITNESS & STYRKETRÆNING I KLUBBEN

CRIB er Klubbens funktionelle træningsområde, hvor du kan træne på egen hånd. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd eller vejledning til din træning. 

Priser fra 399,-

Playground området

Playground-området i THE CLUB kaldes CRIB. Arealerne byder på et bredt udvalg af udstyr såsom Squat racks med dertilhørende vægtstænger, skiver, elastikker etc. Der er mange muligheder for udfoldelse, og vi har gjort arealerne attraktive med udstyr som slamballs, Jumpboxe, Kettlebells, Battleropes og håndvægte op til 40 kg.

Vil du have pulsen op, kan du træne intervaller på vores Airfit Bike og med en prowler bane på 15 meter, er der rig mulighed for at få styrket, arbejdet funktionelt og få gang i kredsløbet.
Efter træningen kan du få pusten og finde ro i vores dejlige sauna.

 

Nye intelligente maskiner til styrketræning

Vi er begejstrede for, at vi som de første i Danmark i THE CLUB kan præsentere dig for MILON´s intelligente styrketræningskoncept, hvor du kan træne hele din krop på 18,5 eller 37 minutter. Du træner individuelt og forbedrer både din styrke og kondition. Med dit personlige MILON-træningsprogram indstilles og reguleres maskinerne automatisk, således at du altid træner korrekt og bliver udfordret præcist efter dit niveau. Første gang du træner i MILON maskinerne deltager du på MILON Intro/opsætning. Du kan reservere din plads hertil via holdbooking eller ved at kontakte os i receptionen.

 

Globeracer - intelligent cycling

Som de første i Danmark kan Klubben præsentere en helt unik cykeloplevelse med Globeracer Cinematic Cycling. Du kan f.eks. køre en Tour de France etape, – eller bestige Trollstigen, hvor du vil få en exceptionel oplevelse, både visuelt og auditivt.
Du træner på en BodyBike Smart, der giver dig mulighed for at tracke din træning via din Smartphone, og samtidig kan du følge de forskellige pulszoner på din telefon, så du altid får en optimal træningssession.


Personlig træning i The Club

I Klubben har du mulighed for at træne alene med en af vores personlige trænere eller ved duo-træning, hvor I er 2 personer som træner sammen.

THE CLUB´s veluddannede personlige trænere, vil tilpasse et individuelt træningsforløb ud fra dine mål.

Træning efter dit behov

Med et fitness medlemskab i Klubben kan du frit benytte kredsløbsudstyret og træne i vores funktionelle træningsareal, THE CLUB Playground, i dit eget tempo eller med en personlig træner.