The Club HEAT

Alle holdtimer i HEAT salen afvikles i 37 graders infravarme. Den særlige varme hjælper din krop til at udskille affaldsstoffer, forbedrer din smidighed samt mobilitet, og øger din udholdenhed i forbindelse med fysisk aktivitet.

Velkommen i varmen i HEAT.

DIN TRÆNING I HEAT

På HEAT timerne bør du være opmærksom på, og tage højde for, at du kan svede relativt mere i varmesalen. Dette betyder, at man som deltager skal sørge for at være hydreret før timen starter, og desuden anbefaler vi, at du supplerer dit væskeindtag med salte, minemineraler og elektrolytter før,- under og efter timen. I THE CLUB anbefaler vi, at du bruger HEAT træningen som supplement til din øvrige træning i Klubben, og desuden at du altid husker, at mærke efter kroppens signaler. Er du gravid, anbefaler vi altid, at du konsulterer egen læge før træning i infravarmen.

Medbring vand, stort håndklæde, der kan dække træningsunderlaget samt indendørs træningssko eller toesox.

HEAT MAX

HEAT MAX er en intens 30 minutters holdtime til dig, som ønsker at optimere din udholdenhed og som vil forbedre din kondition. Du vil på de 30 minutters træning blive udfordret maksimalt, da vi kun arbejder med høj puls og uden pauser i infravarmen. Det er en god idé at varme lidt op inden timens start, da vi ikke bruger tid på denne del på THE CLUB HEAT MAX. 

MAX timen finder du også i CORE salen uden infravarmen.

TRX®

På denne time trænes primært kroppens store muskelgrupper, med stort fokus på stabilitet og core træning. Du arbejder i TRX selerne med egen kropsvægt som modstand. Timen vil udfordre din styrke og balance og du kan glæde dig til en sjov og hård holdtime. Timen kan indeholde pulssekvenser. Alle kan deltage på HEAT TRX®.

HATHA YOGA

På Hatha yoga finder du mental ro, når vi arbejder med balance både fysisk og mentalt.  Åndedrætsøvelser, afspænding og sammenhængen mellem tanke og bevægelse er en fast del af Hatha yogaen. 

Alle kan have glæde af at deltage på HEAT Yoga.

VINYASA FLOW YOGA

Vinyasa yoga er en dynamisk form for yoga, hvor yogastillingerne udføres i et flow og bliver sat sammen i kortere eller længere sekvenser. Der er sjældent pause mellem stillingerne, og der fokuseres på at bevæge kroppen i takt med åndedrættet. 

Alle kan deltage på Vinyasa Flow Yoga. Vi anbefaler dog, at du tidligere har prøvet yoga.

YIN YOGA

Yin Yoga er en stille og meditativ yogaform. Vi arbejder passivt, med at strække kroppens bindevæv og stillingerne holdes i længere tid, for at kroppen kan give slip og lade tyngdekraften arbejde.

Alle kan deltage på Yin Yoga.

TONE

På TONE timerne er der fokus på træning af kroppens store muskelgrupper. Vi træner mange gentagelser og ikke tungt,  hvorved du derfor forbedrer din udholdenhed af hele kroppen. 

 Alle kan deltage på HEAT TONE.

MAX & TONE

Max & Tone er kredsløb- og udholdenhedstræning. Vi kombinerer sekvenser med høj puls – interval træning og udholdenhedstræning med små håndvægte og elastikker eller andre former for redskaber. 

På Max&Tone træner vi hele kroppen på alle timer. Vi anbefaler at du har deltaget på HEAT Tone inden du prøver HEAT Max & Tone.

PILATES

Pilates timerne afvikles i roligt tempo. Vi arbejder med funktionelle bevægelser, med fokus på kropsholdning og balance. På Pilates timerne benyttes kun kroppens egen vægt og du øger din smidighed og styrke i core.  

Alle kan deltage på HEAT Pilates.

FLEX

På FLEX timerne er der fokus på mobilitet, smidighed og balance. Vi arbejder med lange stræk i koncentreret og lavt tempo. FLEX timerne indeholder desuden holdningskorrigerende øvelser og virker skadeforbyggende. 

Alle kan deltage på HEAT Flex.

HEAT STRONG

På HEAT STRONG arbejder vi 60 minutter med puls og styrkeøvelser. Timen er opbygget som cirkeltræning, hvor du har mulighed for at træne tungere styrketræning end på eksempelvis TONE timerne. HEAT STRONG er en krævende time, hvor der arbejdes i intervaller, skiftevis op og ned i puls. Alle kan deltage på timen, dog anbefaler vi, at du har prøvet THE CLUB STRONG i CORE salen, inden du træner med i HEAT.