PERSONLIG TRÆNING

- Individuelt træningsforløb TIL DIG

I Klubben har du mulighed for at træne med din egen personlige træner eller ved duo-træning, hvor I er to medlemmer, som træner sammen.

Flere årsager, samme mål


Start dit forløb med en personlig træner

I Klubben bestræber vi os på, at din oplevelse hos os, skal være noget ganske særligt, og det er vores ønske, at du altid vil føle, at vi i hele Teamet har fokus på dig.

Med en personlig træner i THE CLUB, vil relationen mellem dig og din træner forstærke denne følelse, da det i det individuelle træningsforløb, kun handler om dig og dine ønsker til træningsmål.

Kemien mellem dig og din personlige træner er afgørende og ligeledes er det vigtigt, at den træner som du vælger, har netop de kernekompetencer der skal til, for at I sammen kan nå i mål.

Derfor har vi sammensat et personlig træner Team, som hver især har deres specialer, og du kan nedenstående læse mere om hver enkelt, og hermed danne dig et indtryk af, hvilken personlig træner profil, der passer bedst til dig.

En introsamtale med en af Klubbens personlige trænere er helt uforpligtende, og uden beregning.

Alt du skal gøre er, at udfylde kontaktformularen efter at have valgt den træner, som du gerne vil mødes med og du vil umiddelbart herefter blive kontaktet.

Har du overordnede spørgsmål til personlig træning i THE CLUB, kan du som altid henvende dig til os i receptionen, så skal vi vejlede og hjælpe dig.