Designet til de klassiske holdtimer

I CORE holdsalen finder du et bredt udvalg af alle de klassiske holdtimer, som. f.eks. Step, Tone, Box, TRX og Jam. Med vores store udvalg af holdtimer, har alle mulighed for at finde træningstyper, der matcher niveau og interesse.

Alle holdtimer starter med let opvarmning og afsluttes med stræk. Medbring vand, håndklæde og gode indendørs træningssko, eller Toesocks alt afhængig af holdtypen.

I CORE salen finder du et bredt udvalg af alle de klassiske holdtimer, som f.eks Step, Tone, Box, TRX og JAM.

Hvad er dit favorithold?

Læs mere om vores hold i CORE salen og bliv klogere på vores forskellige udvalg af holdtyper.

THE CLUB WOD

THE CLUB WOD er funktionel træning med en kombination af cardio- og styrketræning, Vi arbejder både med kropsvægt øvelser og med udstyr, som for eksempel kettle bells, håndvægte og wall balls, ligesom romaskiner også kan komme i brug.

 Som en del af opvarmning og introduktion vil der altid være en teknisk gennemgang af øvelserne, så du får forbedret din teknik og lærer at bevæge dig mest hensigtsmæssigt når du træner.

Øvelser kan altid tilpasses dit niveau på vægt og intensitet. Derfor er det et hold hvor der er plads til alle, hvor du bliver udfordret og ganske givet vil opleve succesen af at kunne lidt mere end du selv troede muligt.

YIN YOGA

Yin Yoga er en stille og meditativ yogaform. Vi arbejder passivt med at strække kroppens bindevæv og stillingerne holdes i længere tid, således at vi kan give slip på spændinger og lade tyngdekraften arbejde.

Alle kan deltage på Yin Yoga.

BOX

På BOX timerne opbygger vi mindre kombinationer af slag og spark på gulvet og på sandsække. Vi træner i takt til musik og fokus på denne time er puls, styrke og udholdenhedstræning. 

Alle kan deltage på CORE Box.

HATHA YOGA

Hatha Yoga er for dig som ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås, og der vil være fokus på at udføre stillingerne korrekt og efter kroppens kunnen.

Alle kan deltage på Hatha Yoga.

BOX ADVANCED

På Box Advanced er niveau og tempo højt. Du kan forvente en høj intensitetstime med fokus på udholdenhed, styrke og kredsløbstræning. 

Det forventes at du har deltaget på de alm. Box timer, inden du træner med på Box Advanced timerne.

TRX®

TRX er træning af kroppens store muskelgrupper, hvor vi i særdeleshed arbejder med styrke, stabilitet og core træning. Vi træner i TRX stropper med egen kropsvægt som modstand. Du vil under timen blive udfordret på udholdenhed, styrke og balance.

 Timen kan indeholde pulssekvenser. 

Alle kan deltage på CORE TRX®.

STEP MAX

Step Max er navnet på Klubbens step holdkoncept. Glem på denne time alt om svære koreografier og fokuser i stedet på høj energi, puls – og kredsløbstræning. 

Alle kan deltage på Step Max. Du må dog forvente at skulle deltage nogle gange, førend du kender til konceptet trin og opbygning.

TONE

På TONE timerne, har vi fokus træning af kroppens store muskelgrupper. Vi arbejder med udholdenhedstræning og styrketræning med egen kropsvægt og eller redskaber som vægtskiver, elastikker og bolde. 

Alle kan deltage på CORE Tone.

THE CLUB JAM

Er du vild med at danse? Vil du have sved på panden til god musik, og samtidig få et smil på læben, så er THE CLUB JAM noget for dig. 

Du vil blive introduceret til forskellige dansetrin, og herefter opbygges korte koreografier, så alle har mulighed for at følge med til tonerne fra både nutidigt musik, og gamle klassikere. På timerne vil du opleve flere stilarter fx. House, Hip Hop, Funk og Dancehall og vores erfarne og motiverende instruktører glæder sig til at danse med dig.

Alle kan deltage på THE CLUB JAM.

FLEX

På FLEX timerne er der stort fokus på mobilitet , balance, fleksibilitetstræning og stræk. Træningen afvikles i et koncentreret og lavt tempo, og du vil blive guidet i alle teknikker. FLEX timerne indeholder holdningskorrigerende øvelser og er dermed også skadesforebyggende. 

Alle kan deltage på Flex.

MAX & TONE

På Max&Tone timerne kombinerer vi kredsløb- og styrke og udholdenhedstræning. Vi træner i intervaller i såvel højt som i lavt tempo. Vi arbejder med vægte, sliders og andre typer redskaber. 

Alle kan deltage på CORE Max&Tone

PILATES

Pilates timerne afvikles i et roligt tempo med funktionelle bevægelser. Vi arbejde med kropsholdning, corestyrke og balance, – kun ved brug af kroppens egen vægt. 

Alle kan deltage på CORE Pilates

MOR & BABY

THE CLUB Mor & Baby BootCamp  er et 8 uges lukket træningsforløb med træning to gange ugentligt. BootCampen er til dig, der gerne vil i form efter fødsel og du må selvfølgelig have “din lille” med. Vi træner hele kroppen med stor fokus på mave, ryg og bækkenbund. Lydniveau og musik tilpasses de små.

THE CLUB STRONG

På THE CLUB STRONG timerne arbejder vi 60 minutter med puls og styrkeøvelser. Timen er opbygget som cirkeltræning og vi træner her tungere end på eksempelvis TONE.

 THE CLUB STRONG er en hård time, hvor der arbejdes i intervaller skiftevis op og ned i tempo. 

Alle kan deltage på denne time.

SENIOR TRÆNING

Seniortræning er for dig, der er fyldt 65 år, og som gerne vil holde dig i gang og styrke din krop. På hver seniortræningstime træner vi hele kroppen med stor fokus på teknik. Din instruktør guider dig løbende og  niveauet tilpasses altid, således at alle kan være med.

 Seniorer 65+ kan deltage på disse holdtimer.