Behandlinger

I Klubben ønsker vi altid at kunne give dig de bedste oplevelser.
Foruden alle dine træningsmuligheder, tilbyder vi forskellige behandlingsmuligheder som tilkøb hos vores massør Martin og hos Tabita, der er Klubbens BodySDS kropsterapeut.

ALL ABOUT U MASSAGEBEHANDLINGER

Massage virker generelt aktiverende på blodkredsløbet i kroppen og behandlingerne giver hermed en bedre gennemstrømning i vævet. Muskelspændinger afhjælpes og ophobede affaldsstoffer forlader kroppen.

ALL ABOUT U

Hvad enten du hos mig bliver masseret for en skade, muskelspændinger eller blot ønsker at opnå bedre velvære, gør jeg mig altid umage i ønsket om, at du vil opnå det bedste resultat ved en behandling hos mig. Jeg bruger altid tid på at lytte til dig forinden en massage, således at alle behandlinger tilpasses netop dig og dine behov.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Martin
ALL ABOUT U

Læs mere om massagebehandlingerne hos All About U og book din tid lige her: www.allaboutu.dk

TABITA JACOBI KROPSTERAPI

BodySDS er en anerkendt og meget effektfuld behandlingsform. Behandlingen afhjælper både fysiske og følelsesmæssige belastninger og styrker dit grundlæggende helbred og velvære.
I behandlingen kombineres en særlig pulserende massage-teknik, zonetryk og ledbevægelse med et stort fokus på åndedrættet.

BodySDS

BodySDS er en helhedsorienteret kropsterapi, der stimulerer blod- og lymfegennemstrømningen i kroppen. Derigennem øges behandlingens effekt, og der løsnes lettere op for dine spændinger og blokeringer samtidig med, at der sættes gang i kroppens udrensning.
BodySDS tager udgangspunkt i en holistisk forståelse af kroppen.

Det betyder at spændinger og smerter ofte kan hænge sammen med psykiske eller følelsesmæssige belastninger, som eksempelvis stort pres, stress, angst, sorg, tankemylder eller andre udfordringer. Belastningerne lagrer sig som fysiske gener i kroppen.

Jeg finder energi og glæde ved at hjælpe andre mennesker og jeg vil glæde mig til også at gøre noget godt for dig.

Tabita Jacobi
BodySDS Kropsterapi – Metakognitiv terapi

Læs mere om behandlingerne hos Tabita og book din tid lige her:www.tabitajacobi.com