The Club signatur holdkoncepter

I CAVE træner du højintensitetstræning på løbebånd og/eller på Bodybike cyklen kombineret med styrketræning. 

Både lys og musik skaber en særlig stemning og oplevelse i den ellers helt mørke holdsal. Deltagere på alle niveauer vil få stort udbytte af timerne i CAVE.

HOLD I CAVE

I CAVE finder du THE CLUB signaturhold 8X6 og THE CLUB ICON samt Klubbens Bike holdkoncept THE CLUB RIDE.

I 8X6 og ICON timerne kombinerer vi cardiotræningen med styrketræning med brug af håndvægte, kettlebells og slamball samt brug af egen kropsvægt.

På THE CLUB RIDE træner vi hele timen på cyklen.

Alle timerne starter med opvarmning og afsluttes med stræk. Medbring håndklæde, vand samt gode indendørs løbesko og evt. cykelsko til ICON og THE CLUB RIDE.

8X6

8X6 er en højintensitetstime bygget op omkring 8 intervaller á 6 minutter på StarTracs top løbebånd. Indimellem intervallerne udføres styrketræningsøvelser med håndvægte, kettlebells og egen kropsvægt. 

En udfordrende holdtime, hvor alle deltagere uanset niveau, altid kan få maximalt udbytte af træningen.

Alle kan deltage på 8X6.

THE CLUB RIDE

THE CLUB RIDE timerne er for dig der er vant til at sidde på en bike/spinning cykel og som vil gerne arbejde med cardio/ pulstræning. Timens varighed er 60 minutter inklusiv opvarmning og let nedkøling. 

Timen er opbygget af 4 – 5 blokke med fokus på høj intensitet, intervaller og hurtige skift mellem pulszonerne, samt mellem stående og siddende kørsel. Du kan ikke forvente der på timen benyttes tid på indstilling af cyklen, her henviser vi i stedet til THE CLUB RIDE INTRO. 

På timen kan du som deltager have pulsbælte på, og kan via skærmen i salen følge din træning. Pulsbælte kan lejes eller købes i receptionen. Første gang du deltager på timen kan du gratis låne et bælte Vi anvender cykelsko på THE CLUB RIDE. 

Har du ikke egne sko, kan disse lejes hos personalet i receptionen.

THE CLUB - ICON

THE CLUB ICON er for dig, der vil udfordres på hvert træningspas, og som ønsker at arbejde med cardio/pulstræning, samtidig med at du får styrket hele kroppen. Vi træner i intervaller på Bodybike cykel, løbebånd og styrketræning på Fitbench med vægte, kettlebells og slamballs samt egen kropsvægt. Du kan om ønsket benytte cykelsko til intervallet på Body Bike cyklen. 

Har du ikke egne cykelsko, kan du leje et par i receptionen. IQNITER – pulstræningssystem THE CLUB ICON er bygget op med IQNITER pulstræningssystem. På timen har du som deltager pulsbælte/pulsarmbånd på, og via IQNITER appen og skærmene i holdsalen, kan du således løbende følge din træning og udvikling både under og efter timen. 

På THE CLUB ICON-timerne arbejder vi i pulszoner, som via IQNITER er tilpasset netop dig og din træningsform. IQNITER pulsarmbånd /bælte kan lejes eller købes i Klubben. 

Første gang du skal deltage på ICON kan du om ønsket låne et pulsbælte. Såfremt du ikke har egen pulsmåler, vil dine træningsvisninger og resultater dog ikke være tilpasset dine data og træningsmål.

THE CLUB RIDE - INTRO

THE CLUB RIDE INTRO timerne er for dig, der ikke tidligere – eller kun i et begrænset omfang, har siddet på en bike/spinning cykel. Vi vil på timen kollektivt introducere dig til, hvordan du sidder korrekt på cyklen, og vi hjælper dig med at indstille cyklen så den passer dig. 

Du vil på timen blive præsenteret for en ”blok” som den kørers på THE CLUB RIDE timerne, så du kan få en fornemmelse af næste niveau. 

Timen varer 45 minutter inklusiv indstilling af cyklen, en grundig opvarmning, kørsel og nedkøling. På timen kan du som deltager have pulsbælte på, og kan via skærmen i salen følge din træning. Pulsbælte kan lejes eller købes i receptionen. 

Første gang du deltager på timen, kan du gratis låne et bælte Vi benytter cykelsko på alle THE CLUB RIDE timerne. 

Har du ikke egne cykelsko, kan disse lejes hos personalet i receptionen.

IQNITER MAX. PULSTEST

Benytter du IQNITER pulsmåler når du træner og vil du gerne arbejde helt målrettet, for at kunne opnå dine træningsmål? En max. pulstest kan hjælpe dig med at træne i de helt korrekte pulszoner, blandt andet under træning på THE CLUB ICON. IQNITER max. pulstesten udføres på BodyBike cykel i CAVE med en af Klubbens personlige trænere som din instruktør. 

Der er maximalt plads til otte deltagere pr. test. Under testen bærer du dit eget IQNITER pulsbælte/armbånd. Pulsmålerne kan købes i Klubben. 

IQNITER Pulsarmbånd: kr.399,- IQNITER Pulsbælte: kr. 349,- (v. køb af max. pulstest får du denne samt pulsarmbånd eller bælte for kr. 449,-) IQNITERs app downloades inden max. pulstesten startes. 

Spørg os endelig i receptionen ved den mindste tvivl, så hjælper vi dig igang.