fitness allerød - The club

YIN/YANG YOGA RETREAT

 GENSKAB BALANCEN I DIG SELV

25. – 27. FEBRUAR 2022

Synes du også, at det til tider kan være svært at finde balancen mellem gøren (handlekraft) og væren (nærvær) med dig selv?

 -Og kunne du tænke dig at finde den hårfine balance dertil?

 Så vil dette Yin Yang YogaRetreat være et perfekt sted at starte for dig.

Her har vi blandt andet fokus på balancen mellem styrke og overgivelse. Styrke gennem yang og overgivelse gennem yin yogaen.

Vi har brug for begge modpoler for at trives og have det godt. Præcis ligesom når det maskuline og det feminine mødes, så opstår der små og store mirakler.

Det samme sker, når der er balance inde i dig mellem styrken og overgivelsen.

 Vi lever i en yang præget verden, hvor alting går meget stærkt, og hvor vi det meste af tiden er i en eller anden form for handlingsmode.

Det at være, intet at skulle præstere, og overgive sig til stilheden kan derfor være rigtigt svært for mange.

Men ikke desto mindre har vi rigtigt meget brug for det.

Du vil på retreatet blive introduceret til forskellige åndedrætsøvelser, der styrker dine lunger, din livsenergi og øger dit velbefindende. Du bliver også introduceret til meditation, der giver dig ro i krop og sind og skaber en bedre kontakt til den autentiske del af dig selv.

Yoga retreatet bliver afholdt på det skønne, nyistandsatte landsted Kirsebærgården, der ligger mit i Odsherreds smukke natur, tæt ved skov og vand. Maden vil være vegetarisk, økologisk, sund og nærende.

Dine undervisere på retreatet, Ninette Valentin og Michael Berg inviterer dig til masser inspiration, nærvær, lidt sved på panden, fordybelse og ikke mindst masser af hjertevarme.

Retreatet afholdes fra fredag den 25. februar til søndag den 27. februar 2022.

Prisen for at deltage er kr. 3.450,- alt inkl. (12 pladser) m. delt bad og toilet.

Vi har desuden (4 pladser) til en reduceret pris af 2.800,- hvor du har værelse i nabobygningen m. delt bad og toilet.

2 værelser er til 3 personer.

3 værelser er til to personer

Værelserne til den reducerede pris kr. 2.800,- pr. deltager er 2 værelser til 2 personer.

Alle kan deltage på retreatet.

Vi vil elske at have dig med og du kan reservere din plads allerede nu.

Du kan tilmelde dig retreatet hos via contact@theclubfitness.dk.

Ved tilmelding opkræves depositum på kr. 500,-

Ved afbud senere end 14 dage før afholdelse, refunderes beløbet ikke. Du er dog velkommen til at give din plads til en anden.

Du kan se programmet her

 

DINE INSTRUKTØRER

NINETTE

Ninette er en uddannet Yin yoga instruktør, og har desuden taget en overbygning i bla. yang yoga (Hatha)og Restorativ yoga. Hendes tilgang til yogaen er blid og omsorgsfuld med respekt for kroppen og dens begrænsninger.  Ninette er desuden uddannet i NLP coach, Enneagram træner, mindfulnessinstruktør samt Reiki healer.

MICHAEL

Michael er passioneret yogainstruktør og har dyrket Astanga yoga siden 2006 og har undervist i næsten 10 år. Michael underviser i alt fra Astanga til Yin. Michaels måde at undervise på, giver plads til både høj intensitet, leg, ro og fordybelse. Michael har en baggrund som produktionsingeniør, og skiftede karrieren ud med yogamåtten. Derudover er han uddannet Shamanistisk healer og arbejder til daglig med personlig udvikling og spirituel vejledning.

DET
HANDLER
KUN
OM
DIG

TA´ MED KLUBBEN TIL LA SANTA SPORT

20. MAJ – 27. MAJ 2022

 

Vores fællesskab i Klubben er helt unikt og i teamet ønsker vi, at dyrke denne endnu mere. Grundet corona-situationen har vi desværre været nødsaget til at aflyse vores tidligere planlagte rejser til La Santa, men vi tror nu på, at tredje gang, må være lykkens gang.

En ny rejse til La Santa er nu planlagt og vi tager afsted i perioden fredag den 20. maj – 27. maj 2022.

Vi samler i anledningen instruktører fra teamet som du, som THE CLUB medlem, allerede kender fra holdtimerne i Klubben. Der vil blive oprettet en særlig THE CLUB/La Santa holdplan, som du kan forvente at finde her på hjemmesiden, – og ligeledes på THE CLUB app nogle måneder inden afrejse. Det betyder, at du foruden alle eksisterende aktiviteter på La Santa Sport, hver dag vil have mulighed for at træne THE CLUB holdkoncepter sammen med Klubbens skønne instruktører.

Der vil desuden blive planlagt fællesspisning, udendørs aktiviteter og diverse udflugter for de som måtte have lyst.

Har du uddybende spørgsmål til La Santa rejsen, må du endelig kontakte os via contact@theclubfitness.dk eller spørge os i receptionen i Klubben.

Tilmelding kan ske via info@clublasanta.dk.

 Vi glæder os allerede nu til en sjov, hyggelig og træningsfyldt uge i solen sammen med jer alle.

BEAUTY ANGEL COLLAGEN BEHANDLINGER

Ved regelmæssig anvendelse af lyset reduceres rynker, – huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres. Beauty Angel lyset virker ved at stimulere kroppens produktion af collagen- og elastin-fibre. Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Samtidig er behandlingen afslappende, lun og behagelig og virker desuden positivt for de af os, som har tendens til at blive lidt triste og trætte i årets mørke tid.
Kliniske undersøgelser har vist, at collagen lyset kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent.

Unge under 25 år har maksimal collagen i kroppen. Til gengæld kan unge, der udfordres af acne og uren hud, opnå rigtig gode resultater med Beauty Angel behandlingerne.

Ved første øjekast kan maskinen ligne et solarie. Den har derimod en modsat effekt, da Beauty Angel lys trænger ind i huden og genopbygger, forynger og forbedrer huden uden at give farve.

Beauty Angel har en klinisk dokumenteret effekt, som giver en glat og smuk hud.

Behandlingstiden er 20 minutter pr. gang.

Fordele og resultater:

   • • Stimulerer kroppens produktionen af collagen, elastin og hyaluron
   • • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
   • • Reducerer hævelser og mørke rander under øjnene
   • • Reducerer fine linjer og rynker
   • • Reducerer pigment, ældningspletter og fregner
   • • Synlig anti-aging effekt
   • • Giver en strålende glød og en glat/fast og velplejet hud
   • • Uren hud og acne reduceres markant
    • Fantastisk til reducering af strækmærker
   • • Uden UV og lyset er derfor velegnet til alle hudtyper

Intro priser på Beauty Angel behandlinger i Klubben:

1 behandling: 75,00,-
10 X behandling : 500,-

THE CLUB Livsstil giver dig fri adgang til Beauty Angel behandlingerne for kr. 149,- pr. md.

Vi anbefaler at du de første 4-8 uger benytter Beauty Angel lyset 2-3 om ugen. Herefter kan du alt afhængigt af ønsker til resultat, fortsætte behandlingerne 1-2 gange ugentligt.

Hvis du har spørgsmål til Beauty Angel behandlingerne kan du kontakte Ditte via mail ditte@theclubfitness.dk eller spørge os til råds i Klubben, hvor vi altid står klar til at rådgive og vejlede dig.

THE CLUB POWER MOR&BABY BOOTCAMP

 8 UGERS LUKKET TRÆNINGSFORLØB

THE CLUB Power Mor&Baby Bootcamp er et lukket 8 ugers træningsforløb. Det forventes, at du er påbegyndt fysisk aktivitet efter din fødsel, da BootCampen er en fortsættelse af vores alm. Mor&Baby BootCamp.

Vi træner tirsdag og fredag fra kl. 11.30-12.30.

Max. 15 deltagere.

 Pris 1.299.-

TRYGHED
MOR&BABY
PUSLERI & HYGGE
BOOTCAMP
LUKKET HOLD