fitness allerød - The club

TA´ MED KLUBBEN TIL LA SANTA SPORT

 Det er et klart ønske, at fælleskabet løbende skal dyrkes endnu mere, ved flere forskellige tiltag i Klubben. Derfor har vi allerede nu valgt at reservere pladser til en THE CLUB tur til
La Santa Sport fra 1. – 8. maj 2020.


Vi har som udgangspunkt mulighed for at 30 Klubmedlemmer kan deltage på turen, og du kan allerede nu sikre dig din plads. Flere instruktører fra teamet har valgt at tage med, og vi opretter derfor vores helt egen holdplan, således at du foruden alle La Santa aktiviteter, hver dag vil have mulighed for at træne THE CLUB´s holdkoncepter sammen med Klubbens team.


Vi planlægger desuden fællesspisning og andre udendørs aktiviteter for de som har lyst. 
 
Har du spørgsmål til indholdet af La Santa turen, må du endelig kontakte os via contact@theclubfitness.dk eller i receptionen i Klubben.
 
 
Vi glæder os allerede nu til en sjov, hyggelig og træningsfyldt uge i solen sammen med jer alle.

THE CLUB MOR&BABY BOOTCAMP

 8 UGERS LUKKET TRÆNINGSFORLØB

Vil du gerne igang med at træne efter fødsel, så er THE CLUB MOR&BABY BOOT CAMP måske noget for dig. Der er fokus på teknik, bækkenbund, mave og ryg i særdeleshed. Du træner på et lukket hold i trygge rammer med din baby, og i samvær med ligestillede. Der er plads og tid til amning, pusleri og musikken er tilpasset de små.

Max. 15 deltagere.

Startdato: 04.03.2020.

Vi træner hver onsdag kl. 9.45-10.45 og fredag kl. 9.00 – 10.00.

 Pris 1199.-

TRYGHED
MOR&BABY
PUSLERI & HYGGE
BOOTCAMP
LUKKET HOLD

THE CLUB MAKES SENSE

 8 UGERS LUKKET LIVSSTILSFORLØB

The Club Makes Sense er et livsstilsforløb, hvor fokus er rettet mod at balancere fysisk, mental og især følelsesmæssig sundhed.

Løber du panden mod en mur, hver gang du prøver at ændre dine kostvaner? Måske har du et mål om at ville spise sundere, men i praksis har du svært ved at følge det til dørs, og ender alt for tit med at “falde i” igen?

Vi har alle nogle spisevaner, som grundlæggende definerer vores forhold til mad. Nogen trøstespiser, når de har ondt i sjælen, andre går i modsatte grøft og glemmer at spise, hvis de er stressede, i sorg el.lign. Er du opmærksom på, hvad dit spisemønster er?

Hvis du har et ønske om at opnå varige resultater, hvad end det drejer sig om vægttab eller bare at spise sundere, er du nødt at se på roden til de vaner, du har skabt dig, for at kunne forstå og dermed ændre dem. For hvis årsagen ikke er sult, er mad ikke løsningen.

Dit forhold til mad afspejler dit forhold til dig selv 

Forløbet adskiller sig fra andre kost og træningsforløb ved, at fokus er på koblingen mellem mad og de følelsesmæssige tilstande, der påvirker dig i dit spisemønster. Du vil på forløbet blive udfordret til at se nærmere på, hvordan dine følelser styrer din adfærd og du vil få redskaber til at blive fri at dette.

Det handler dybest set om at lære, hvordan du kan mætte og nære den underliggende følelse, der i dag søger opmærksomhed og trøst gennem mad.

Det er derfor vigtigt, at du er parat til at arbejde med dig selv på et selvudviklingsplan og har lyst til at committe dig til 8 uger, hvor du tager ansvar for din egen udvikling.

Du bliver selvfølgelig guidet, støttet og vejledt igennem hele forløbet.

Lidt praktisk information

Vi mødes 2 x ugentligt til workshop og træning.

Onsdag kl. 19.15 – 20.15. Workshop

Søndag kl. 16.00 -17.30. Fysisk træning

Du lærer Sense metoden og får derudover:

  • Bogen: Sense “Kom godt i gang kostprogram” med ugeplaner og opskrifter.
  • 90 min. Personlig coaching. Fysisk eller online.
  • 1 x ugentlig lukket fællestræning.
  • 1 x ugentlig workshop.
  • Mulighed for ugentlig vejning og måling.
  • Online støtte og vejledning via lukket Facebook gruppe.
  • Mappe med praktisk undervisningsmateriale.

 

Forløbet strækker sig over 8 uger fra d. 15. april – 10. juni 2020.

Fri træning i Klubben er indeholdt i prisen i hele perioden.

Startdato: 15. april 2020.

The Club Makes Sense afholdes af ID Psykoterapeut og Mentor i mad og psyke med speciale i Sense Claudia Rønne, der har arbejdet med fysisk og psykisk sundhed i mere end 15 år.

Pris 3.999.-

LUKKET FORLØB
FØLELSESMÆSSIG OG MENTAL SUNDHED
ADFÆRDSMØNSTRE
BALANCE
VÆGTTAB