fitness allerød - The club

TA´ MED KLUBBEN TIL LA SANTA SPORT

 Det er et klart ønske, at fælleskabet løbende skal dyrkes endnu mere, ved flere forskellige tiltag i Klubben. Derfor har vi allerede nu valgt at reservere pladser til en THE CLUB tur til
La Santa Sport fra 1. – 8. maj 2020.


Vi har som udgangspunkt mulighed for at 30 Klubmedlemmer kan deltage på turen, og du kan allerede nu sikre dig din plads. Flere instruktører fra teamet har valgt at tage med, og vi opretter derfor vores helt egen holdplan, således at du foruden alle La Santa aktiviteter, hver dag vil have mulighed for at træne THE CLUB´s holdkoncepter sammen med Klubbens team.


Vi planlægger desuden fællesspisning og andre udendørs aktiviteter for de som har lyst. 
 
Har du spørgsmål til indholdet af La Santa turen, må du endelig kontakte os via contact@theclubfitness.dk eller i receptionen i Klubben.
 
 
Vi glæder os allerede nu til en sjov, hyggelig og træningsfyldt uge i solen sammen med jer alle.

MOR&BABY BOOTCAMP

NYT 8 UGERS HOLD STARTER 30. OKTOBER

 Vil du gerne igang med at træne efter fødsel, så er THE CLUB MOR&BABY  BootCamp måske noget for dig. Der er fokus på teknik, bækkenbund, mave og ryg i særdeleshed. Du træner på et lukket hold hver onsdag kl. 9.45 – 10.45 og fredag fra kl. 9.00-10.00 i trygge rammer med din baby, og i samvær med ligestillede. Der er plads og tid til amning, pusleri og musikken er tilpasset de små.

Det kræver ikke andet medlemskab, at deltage på Mor&Baby BootCamp.
Ønsker du at træne i Klubben udover de to BootCamp dage, kan fri træning tilkøbes for kr. 299,00 pr. md.

(normalpris kr. 399,00 pr. md.)

Max. 12 deltagere.

Startdato: 30.10.2019.

 Pris 1199.-

RO OMKRING DIT BARN
FOKUS PÅ TEKNIK
BÆKKENBUND
MAVE OG RYG
TRYGHED
LUKKET HOLD
HYGGE