THE CLUB WOD – NYHED TIL DIG I KLUBBEN

Byd velkommen til THE CLUB WOD.

WOD står for ”Workout Of the Day” og betyder at programmet varierer fra gang til gang.

THE CLUB WOD er funktionel træning med en kombination af cardio- og styrketræning, Vi arbejder både med kropsvægt øvelser og med udstyr, som for eksempel kettlebells, håndvægte og wallballs, ligesom romaskiner også kan komme i brug.

 

Timen er enten bygget op over en styrke del og en kortere workout med høj intensitet, eller en længere workout med lidt lavere intensitet. Som en del af opvarmning og introduktion vil der altid være en teknisk gennemgang af øvelserne, så du får forbedret din teknik og lærer at bevæge dig mest hensigtsmæssigt når du træner.

 

Øvelser kan altid tilpasses dit niveau på vægt og intensitet. Derfor er det et hold, hvor der er plads til alle, hvor du bliver udfordret og ganske givet vil opleve succesen af at kunne lidt mere end du selv troede muligt.

 

Er du ikke allerede medlem i THE CLUB, kan du altid få en gratis prøvetime, og du kan allerede nu, booke din første plads på THE CLUB WOD.

 

Du finder den nye timetype på holdplanen hver tirsdag aften kl. 19.30 og hver lørdag kl. 10.45 med start fra d. 24. februar.

 

Vi glæder os til at se dig på THE CLUB WOD timerne i Klubben inden længe.