hvidtlogo_theclubfitness

Booty bootcamp

Et fokuseret træningsforløb TIL DIG

Drømmer du om at tage dine baller til nye højder, er denne fokuserede 8 ugers Booty Bootcamp, vejen til mere faste, spændstige og tonede baller.

Hvorfor booty bootcamp?

Ballemuskulaturen mister sin fylde med alderen, sidestillende arbejde, inaktivitet i dagligdagen og ved ukorrekt brug under træning.   

En veltrænet bagdel kan minimere risiko for skader, forbedre holdningen og give en bedre løbestil samt opnå mere overskud generelt i træning, og funktionelt i hverdagen. 

Vi har fuld fokus på ballerne og på at optimere ballemuskulaturen.


Start dit forløb med en personlig træner

Du træner to gange om ugen på et lukket hold med personlig træner Claudia og har 6 gange EMS Pro behandlinger hos Ditte i samarbejde med All About U.

Træningen består af struktureret styrketræning målrettet ben og baller, core og talje træning vil også indgå, samt højintensitetsøvelser for øget forbrænding.
Vi afslutter hver time med essentielle strækøvelser og snak om det rette kostindtag.
Du får også udleveret en booty-elastik og et hjemme træningsprogram.

Ems Pro behandlinger er geniale i samspil med korrekt styrketræning til at øge muskelmasse og toner musklerne i et specifikt område.
Med EMS PRO opbygges muskler og reduktion af fedt, gennem den effektive teknologi HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic).
Med HIFEM sendes impulser ind i muskulaturen, der får musklerne til at trække sig sammen og langt mere effektivt, end man selv kan opnå ved almindelig træning.

Læs mere om Ems Pro på www.allaboutu.dk

Booty Træning:
Tirsdag kl. 19.15-20.15
Lørdag kl. 10.45 – 11.45

6X Ems Pro Behandlingerne aftales individuelt med Ditte og Martin (normalpris 7.800 kr.)

BootCamp start: 23. januar kl. 19.15

Pris pr. deltager: 7.999 kr. (betalingen opdeles i to rater)

Vi glæder os til at stramme ballerne op.

Claudia & Ditte