HVAD HAR DU LYST TIL I DAG?

Vælg mellem alle vores typer af holdtræning, eller styrketræning i MILONs intelligente udstyr.
Benyt kredsløbsudstyret, eller træn i vores funktionelle træningsareal,
THE CLUB Playground, i dit eget tempo eller med en personlig træner.

THE CLUB FITNESS APP

Kan du hente ved at trykke på logoet her.

THE CLUB CRIB

Playground-området i THE CLUB kaldes CRIB. Arealerne byder på et bredt udvalg af udstyr såsom Squat racks med dertilhørende vægtstænger, skiver, elastikker etc. Der er mange muligheder for udfoldelse, og vi har gjort arealet attraktivt med udstyr som fx Slamballs, Jumpboxe, Kettlebells, Battleropes og håndvægte op til 40 kg.

Vil du have pulsen op, kan du køre nogle intervaller på vores Assault Airrunner eller Airfit Bike. Og med en Prowlerbane på 15 meter er der rig mulighed for at få styrket, arbejdet funktionelt og få gang i kredsløbet.
Efter træningen kan du få pusten og finde ro i vores dejlige sauna.

NYE INTELLIGENTE STYRKETRÆNINGSMASKINER

Vi er begejstrede for, at vi som de første i Danmark i THE CLUB kan præsentere dig for MILON´s intelligente styrketræningskoncept, hvor du kan træne hele din krop på 18,5 eller 37 minutter. Du træner individuelt og forbedrer både din styrke og kondition. Med dit personlige MILON-træningsprogram indstilles og reguleres maskinerne automatisk, således at du altid træner korrekt og bliver udfordret præcist efter dit niveau. Første gang du træner i MILON maskinerne deltager du på MILON Intro/opsætning. Du kan reservere din plads hertil via holdbooking.

GLOBERACER – INTELLIGENT CYCLING

Som de første i Danmark kan Klubben præsentere en helt unik cykeloplevelse med Globeracer Cinematic Cycling. Du kan f.eks. køre en Tour de France etape, – eller bestige Trollstigen, hvor du vil få en exceptionel oplevelse, både visuelt og auditivt.

Du træner på en BodyBike Smart, der giver dig mulighed for at tracke din træning via din Smartphone, og samtidig kan du følge de forskellige pulszoner på din telefon, så du altid får en optimal træningssession.

PERSONLIG TRÆNING I THE CLUB

Har du brug for støtte eller motivation til at opnå dine mål ?

Ønsker du at træne optimalt hver gang du træner?

Har du smerter eller skader?

Ønsker du en sundere livsstil?

Vil du gerne blive stærkere?

Har du brug for hjælp til vægttab?

Mangler et personligt træningsprogram?

 

I Klubben har du mulighed for at træne alene med en af vores personlige trænere eller ved duo-træning, hvor I er 2 personer som træner sammen.

THE CLUB´s veluddannet personlige træner vil tilpasse et individuelt træningsforløb ud fra dine mål.

Kontakt os for yderligere informationer eller kig forbi os i Klubben.