THE CLUB EMS

I Klubben bestræber vi os på altid at kunne give dig de bedste træningsoplevelser. Vi holder os derfor opdateret med de nyeste tiltag i vores branche.

Over sommeren har vi brugt meget tid på at finde den helt rigtige nyhed til dig, og vi er meget glade for, at du nu også kan træne den allerede populære træningsform EMS i Klubben.

INTROPriser fra 249,-

HVORDAN VIRKER EMS?

EMS står for elektrisk muskelstimulation. Det er en træningsmetode, hvor du får elektriske impulser sendt gennem kroppen for at stimulere muskelsammentrækninger. Dette kan forbedre muskelstyrke og tone muskulaturen.

Under EMS-træning får du placeret elektroder på kroppen og de elektriske impulser sendes gennem musklerne, hvilket efterligner naturlige nerveimpulser.

ER TIDEN TIL TRÆNING SVÆR AT FINDE?

For rigtig mange, kan det være svært altid at finde tiden til at få trænet.

Med EMS kan du træne alle kroppens store muskelgrupper på kortere tid, da alle muskler stimuleres og aktiveres på samme tid.

En THE CLUB EMS træningssession varer 30 minutter. Den aktive del af træningen varer 15 minutter på THE CLUB EMS Intro og 20 minutter på THE CLUB EMS.

OPTIMER DIN STYRKETRÆNING MED EMS

EMS-træning er også gavnligt for dig, der allerede træner regelmæssigt. Ved at aktivere musklerne mere intensivt kan EMS forstærke den muskelopbyggende effekt af traditionel styrketræning, hvilket kan forbedre både muskelstyrke, udholdenhed og dine samlede træningsresultater.

SKÅNSOM GENOPTRÆNING

Har du haft en skade er EMS-træningen ideel til genoptræning, da træningsformen tillader målrettet muskelaktivering uden at belaste din led.

EMS-træning er skånsom for leddene og derfor ideel til både genoptræning efter skader og som forebyggelse. Den målrettede muskelaktivering gør det muligt at træne effektivt uden unødig belastning af leddene, hvilket minimerer risikoen for skader.

EFFEKTIV CORETRÆNING

EMS er særligt effektiv til at målrette og styrke kernemuskulaturen, hvilket kan forbedre din kropsholdning og reducere eventuelle nakke og rygsmerter.

UBALANCER I KROPPEN

Hvis du har muskulære ubalancer eller underudviklede muskler i kroppen, kan EMS træningen bruges til at justere dem. Det er nemlig nemt at målrette de relevante muskelgrupper, med den professionelle placering af elektroder i den specialiserede XBODY-træningsdragt. Der kræves ingen ekstern vægt og dermed mindre risiko for overbelastning af led og ligamenter.

Kom godt igang med EMS

Læs mere om vores THE CLUB EMS og bliv klogere på vores forskellige udvalg af holdtyper.

EMS – INTRO (15 min.)

Første gang du skal træne THE CLUB EMS skal du deltage på en af vores intro timer.

Der er her sat ekstra tid af til at give dig en grundig vejledning, så du kan føle dig tryg allerede fra første træning.

Din instruktør vil første gang oprette dig i vores system, således at du ved fremtidige EMS-træninger har din egen EMS-profil i Klubben.

Du bliver iført Drywear og dragt og herefter bliver du forbundet trådløst til Xbody- systemet.

Din instruktør tilpasser systemet sammen med dig, så de passer til dig og dit niveau.

Herefter starter den egentlige træning, hvor en af Klubbens uddannede EMS-instruktører, vil guide dig gennem effektive træningsøvelser, der aktiverer samtlige store muskelgrupper.

 

Varigheden er 30 minutter og den aktive trænings varighed på EMS Intro er 15 min. Du træner på hold af max. to deltagere.

THE CLUB EMS (20 min.)

Du skal have deltaget på THE CLUB EMS INTRO inden du booker en alm. THE CLUB EMS-træning.

Varigheden af THE CLUB EMS er 20 minutter og du træner på hold af max. to deltagere.

THE CLUB EMS - INTROPriser

1 x EMS-træning kr. 249,- (kr. 300,-)
10 x EMS-træning kr. 2.000, – (normalpris kr. 2.800, -)

Tilmeld EMS træning

SÆRLIG RABAT TIL DIG MED THE CLUB LIVSSTIL

Har du THE CLUB Livstilsmedlemskab i Klubben, får du altid 50% rabat på EMS- klippekortene. Hvis du vil vide mere om THE CLUB Livsstil, står vi klar til at vejlede dig i receptionen.

Livsstilsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

VIGTIG info!

Det er vigtigt at du læser EMS samtykkeerklæringen, du har fået via mail i forbindelse med dit køb af EMS-klippekort.

Når du deltager på EMS Intro vil du, første gang, blive bedt om at underskrive samtykkeerklæringen inden din træning kan starte.

Vi beder dig om at fremmøde til din første EMS-træning senest 10 minutter før start.

HVOR OFTE KAN JEG TRÆNE THE CLUB EMS?

EMS-træningen er et supplement til, eller en variation af andre typer træningsformer og vi mener ikke, at du kun bør træne EMS.

Det er meget vigtigt, at du giver din krop tid til at restituere. Efter en EMS-træning, skal du ikke dyrke hård styrketræning i 48 timer herefter.

Du kan mellem dine EMS-sessioner træne udholdenhedstræning som Max&Tone, STEP MAX eller træning med lavere puls, såsom Yoga, FLEX eller Pilates.

Vi anbefaler EMS-træning én til tre gange om ugen, alt afhængigt af, hvad du ellers træner i løbet af en uge. Husk, endelig at spørge os til råds, hvis du er i tvivl

SIKKERHED

EMS er udviklet og udbredt i fysioterapien gennem årtier med gode resultater.

Elektrisk muskel stimulation har vist sig at være en sikker træningsform i mange år, og er velegnet til næsten alle i alderen 18-80+ år.

PÅKLÆDNING OG UDSTYR TIL DIN EMS-TRÆNING

For at dyrke THE CLUB EMS skal du klædes rigtigt på. Først skal du iklædes XBody træningstøj, hvorefter du bliver iført vores XBody Dry Wear dragt. EMS-dragten er med elektroder, der bevirker, at impulserne stimulerer de største muskelgrupper bestående af arme, skuldre, ben, baller, mave, ryg og bryst. 

Som en del af din pris på EMS-klippekort kan du låne et sæt Xbody Drywear.

Vi anbefaler dog af hygiejnemæssige hensyn, at du køber dit eget sæt, hvis du løbende vil træne EMS.

Xbody Drywear kan købes i Klubben for kr. 1.099, -.

HVAD KAN EMS-TRÆNINGEN GØRE FOR DIG?

HVORNÅR MÅ JEG IKKE TRÆNE EMS?

Du må IKKE træne EMS hvis du:

Din restitutionstid er meget vigtig efter træningen. Du må derfor ikke lave anden intens eller anstrengende styrketræning i 48 timer efter din EMS-træning.

Husk, at drikke vand før og efter EMS-træning, da det er vigtigt at din krop er velhydreret.