Helbredsundersøgelser

ET GANSKE SÆRLIGT SUNDT SAMARBEJDE

THE CLUB x APEX

INVITATION TIL PRÆSENTATION AF HELBREDSUNDERSØGELSER

Det er vores ønske altid at kunne give dig bedste muligheder indenfor træning, sundhed og velvære i Klubben.

Vi er derfor også løbende på udkig efter samarbejdspartnere, som kan bidrage til at optimere dine oplevelser sammen med os og vi er stolte af, nu at have indgået et ganske særligt samarbejde med Apex lægeklinik i Skodsborg.

Sammen har vi skræddersyet tre typer fokuserende helbredsundersøgelser, der inkluderer tests og analyser hos Apex og personlig træning i Klubben:

INVITATION TIL OPLÆG I KLUBBEN

Onsdag d. 23. oktober fra kl. 18.30 og kl. 19.15 kan du møde Berit, Jannik og Julie fra Apex, der vil fortælle dig mere om de nye forløb og du får desuden mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan nu booke din plads i appen og vi glæder os som altid til at se dig.

Om Apex

Apex er et privat lægehus, der er specialiseret i personlige, helhedsorienterede sundhedsløsninger og forebyggelse. Der er her altid god tid, høj faglighed og fuldt fokus på den enkeltes behov og ønsker.

Hos Apex møder du erfarne og engagerede speciallæger og sygeplejersker, som vægter nærvær, dybt kendskab til netop din sundhed og fleksibilitet i kontakten med dig.

Hos Apex ved de, at din sundhed er uvurderlig og en forudsætning for at du kan få det bedste ud af livet.

Målet hos Apex er ikke blot at behandle akutte symptomer, men også at forebygge og skabe en personlig sundhedsrejse for dig, som sikrer du er sund og vital gennem hele livet.

OM KVINDEFORLØBET

“Vi forstår de unikke udfordringer, kvinder møder gennem livet – fra menstruation til overgangsalder – og tilbyder en helhedsorienteret tilgang til både mentale og fysiske behov. Vores mål er at finde de underliggende årsager til symptomerne og tilbyde skræddersyede behandlinger, herunder samtaler om vigtigheden af fysisk træning.

Uanset om du har menstruationssmerter, hormonelle ubalancer eller fertilitetsudfordringer, er vores speciallæge Berit Lavik klar til at støtte dig med en personlig sundhedsplan, dybdegående undersøgelser og behandlingsmuligheder, herunder kostvejledning, motionsrådgivning og/eller medicinsk behandling. Vi lægger vægt på vigtigheden af både fitness og styrketræning med fokus på at øge muskelmassen, da det ikke kun forbedrer den generelle sundhed, men også bidrager til hormonel balance, stærkere knogler og bedre energiniveauer.

Med vores hormonprogram i samarbejde med THE CLUB får du en omfattende sundhedsvurdering og rådgivning, både fra et lægeligfagligt- og et træningsperspektiv så du kan træffe det bedste valg for din sundhed og styrke din krop.”

OM FITNESS - OG PERFORMANCE FORLØBET

“Det kan være udfordrende at komme i god form, opbygge muskelmasse, og det kræver vedholdenhed at opretholde de flotte resultater bagefter. Vi tror på, at ved til at måle disse resultater kan det være nemmere og mere interessant opnå og fastholde disse resultater!

Derfor tilbyder vi, i samarbejde med THE CLUB, en fitnesspakke, der inkluderer undersøgelse af din kropssammensætning, måling af dit kondital, lungefunktion og styrke samt en blodprøve af dit stofskifte, blodprocent, langtidsblodsukker, inflammationsniveau og kolesteroltal.

Vi tilbyder desuden en mere omfattende undersøgelse, hvor vi derudover analyserer hjertets pumpefunktion, undersøger for åreforkalkning i kroppens kar, optager et EKG, og vi kan desuden udføre en laktattest. Denne undersøgelse inkluderer en efterfølgende gennemgang af alle resultaterne ud fra din rapport.

Begge pakker inkluderer opfølgende tests efter tre og seks måneder samt en personlig rapport.”