Reformer træning til dig i klubben

Hvad er Reformer træning?

Træning i Reformeren er funktionel træning, som toner og træner hele kroppen på en hel unik måde.

Reformertræning tager udgangspunkt i grundprincipperne fra Pilates og i løbet af en reformertime, trænes hele kroppen igennem med stor fokus på kropsbevidsthed og kontrol.

Reformeren består af et system af fjedre, stropper, glidende bænk og en fodbarre, der aktiverer alle kroppens muskler. Modstanden består af en kombination af fjedre og egen kropsvægt, der giver dig en effektiv modstandstræning, når du bevæger kroppen i de forskellige øvelser og med fokus på dit naturlige åndedræt.

Reformertræning forbedrer din evne til at bruge kroppen som en samlet enhed og træningen. Uanset om du er motionist eller topatlet er Reformertræning en meget effektiv træningsform, der giver dig en smuk, stærk og tonet krop.

I Reformeren træner du nemlig både funktionalitet, stabilitet, styrke, smidighed, koordination og koncentration. Træningen er intens og effektiv, og kan ikke sammenlignes med nogen anden form for træning.

Din bevidsthed arbejder sammen med nervesystemet, som stimulerer dine muskler og din blodcirkulation. Du træner med hjernen, dvs. at du bevidst fokuserer på alle bevægelser i øvelserne, og i samspil med dit naturlige åndedræt, reaktiverer du dine nervebaner, samtidig med at din krop bliver styrket.

Vores Reformer er model: V2 Max™ fra Merrithew

I Klubben kan du træne Reformer som holdtræning med op til 17 deltagere samt personlig træning.